top of page
Special dating 22j-35j
Special dating 22j-35j

do 09 nov

|

't Ezelsbrugske

Special dating 22j-35j

Matched speeddate voor personen met een beperking €39,90 (Inclusief drinken, kampvuur & marshmallows) INSCHRIJVEN KAN TOT 20 OKTOBER

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

09 nov 2023, 19:00 – 22:00

't Ezelsbrugske , Over Het Waterstraat 70, 3900 Pelt, België

Over het evenement

Iedereen verdient een spark in z'n leven. Daarom organiseren we voor 't eerst een speeddate voor personen met een beperking tussen de 22 en 35 jaar! Om de slaagkansen te verhogen, zullen we 7 mannen en 7 vrouwen selecteren op basis van een vragenlijst. Op die manier kunnen 14 deelnemers een fantastische avond beleven waarin ze misschien wel de vonk in hun leven ontdekken! Klinkt dat als iets voor jou? 

Dan stel ik graag onze planning voor! Om 19u openen onze deuren. Na een warme ontvangst zetten we ons even samen en wisselen we elkaars namen uit. Dan zijn we klaar om aan onze speeddates te beginnen! Je krijgt 10 minuten de kans om elkaar te leren kennen, waarna de mannen doorschuiven naar hun volgende interessante ontmoeting. Na 4 speeddates, volgt er een korte pauze. Wanneer ze allemaal zijn afgelopen, genieten we samen van een after-date-drink aan het kampvuur met lekkere chocomelk en marshmellows! 

Deelnemers mogen om de beurt door middel van foto's hun matches doorgeven aan één van onze teamleden . Is het langs beide kanten een match? Dan ontvangen jullie elkaars telefoonnummer en kunnen jullie samen de spark verder ontdekken!

Moet je daar zenuwachtig voor zijn? Helemaal niet! De dates worden tot in de puntjes verzorgd, er zijn minstens 3 begeleiders aanwezig die jou op 't gemak stellen en we voorzien babbelkaarten met prenten om het gesprek op gang te brengen... Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het verloop van de avond en moet je je maar focussen op één ding: leuke mensen leren kennen waarmee je een klik hebt!💥

Deel dit evenement

bottom of page