top of page

W-Spark
voor koppels

Relatietherapie

"In een wereld waarin relaties steeds complexer en dynamischer worden, wil ik relatietherapie laagdrempelig en toegankelijk maken voor alle koppels. Ik geloof dat iedere relatie, ongeacht hoe sterk deze is, periodes kent waarin een frisse wind welkom is. Het is niet nodig om te wachten tot er sprake is van serieuze problemen voordat je werkt aan je relatie. Integendeel, investeren in je relatie is een levenslang proces dat begint bij de eerste dag en voortduurt gedurende alle fasen van het leven. Ik wil een veilige en ondersteunende omgeving creëren waarin koppels op een laagdrempelige manier kunnen werken aan hun relatie, ongeacht de aard of ernst van de problemen die ze ervaren"

~ Elke Simons

Relatietherapie

Bij relatietherapie werken we op maat van jullie noden en doelen. We ondersteunen koppels om opnieuw diep met elkaar in verbinding te komen en elkaars emoties en behoeften beter te begrijpen. Hierbij focussen we ons op het verbeteren van communicatie, het versterken van emotionele verbinding en het doorbreken van negatieve patronen. Zo leren jullie uitdagingen positief te herformuleren en creëren we een gezonde en evenwichtige relatie waarin beide partners zich gehoord, begrepen en gewaardeerd voelen.

Tarief

Prijs voor een consult
70 euro

Duur van een consult
60 minuten

WhatsApp Image 2024-06-16 at 17.07.26.jpeg

Ready for some sparks?

Wil je een afspraak maken? Zit je nog met vragen? Aarzel niet om ons te contacteren! We behandelen je berichtje zo snel als mogelijk.

+32 472 74 94 05

Email

Telefoonnummer

Social Media

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Bedankt voor het bericht!

bottom of page