top of page
Sup & date
Sup & date

do 20 jul

|

Kinrooi

Sup & date

€54,90 (Incl. suppen en 2 drankjes)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

20 jul 2023, 20:00

Kinrooi, Dalerweg 2, 3640 Geistingen

Over het evenement

Klaar om een fantastische avond te beleven en de vonk in uw leven te (her)ontdekken? Kom dan naar onze eerste activiteit voor vrijgezellen (25j-35j) bij bar Lolletta Beach in Kinrooi.  Na een warme ontvangst en een welkomsdrankje start het suppen bij zonsondergang. Je krijgt de kans om elkaar op een laagdrempelige manier te leren kennen en kan genieten van de prachtige natuur. Na deze activiteit kunnen jullie de ontmoetingen verderzetten met een lekker drankje en samen verder de spark ontdekken.💥

Moet je daar zenuwachtig voor zijn? Helemaal niet. De activiteit wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het verloop van de avond en je maar moet focussen op één ding: je perfecte match leren kennen.

Belangrijke praktische informatie!

  • Suppen is een watersport en daarbij kun je nat worden. De kans op het te water raken is niet groot maar wel aanwezig. We raden daarom deelnemers aan om te suppen in sportieve kleding (welke nat en/of vies mogen worden). 
  • Wij adviseren je te kleden naar het weer. Over het algemeen sup je in korte broek, shirt en op blote voeten. Neem ook zeker een warme trui mee voor 's avonds.
  • Neem voor de zekerheid altijd een extra setje kleding en een handdoek mee.
  • Er zijn op de start locatie omkleedfaciliteiten 
  • Het suppen wordt verplaatst in geval van slecht weer. Deelnemers die op deze nieuwe datum niet kunnen, krijgen hun inschrijvingsgeld terug. 

Deel dit evenement

bottom of page